Zomaar even een bericht

Het is alweer even geleden dat ik hier wat op het blog heb geschreven, dus zomaar even een berichtje.

De afgelopen week heb ik het rete druk gehad met van alles. Sinds gister avond heb ik dan eindelijk even rust. Ik drink bijna nooit thee, maar gister heb ik er toch twee op achter de pc. Weer eens wat anders dan koffie. Normale zwarte thee vind ik toch nog het lekkerst.

Ik lag op tijd op bed gister avond. Eigenlijk best een beetje vroeg, half elf. Ik werd dan ook weer erg vroeg wakker, half vijf en ben er maar uit gebleven. Tenslotte voel ik me fit. Ik hoop de rest van de dag ook en kan ik nog wat boven rommelen. Daar moet ik ├ęcht een begin maken met opruimen en schoonmaken.

Gister middag heb ik nog een uurtje gewandeld met een vriendin en haar twee honden. We zijn naar het bos geweest. Het was wel erg modderig, waardoor ik bij thuis komst eerst mijn schoenen moest schoonmaken. Het was een heerlijke wandeling in de mist. Dat heeft altijd wel wat mysterieus vind ik, echt mooi. De zon hebben we helaas niet gezien, maar toch was het niet echt koud. Zeker niet voor dit tijd van het jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *