100% Natasja gisteren

Wat ook wel bij me hoort is alles wat met computers te maken heeft en ook het aansluiten van internet en hardware matig aan pc’s rommelen. Gister avond ben ik bij een buurvrouw haar nieuwe internet wezen installeren. De missie was geslaagd en zij kan weer gebruik maken van het internet.

Verder heb ik nog de koffie verzorgd op mijn werk en de lunch voorbereid en de afwas gedaan daar. Thuis heb ik ook nog de afwas gedaan na het avondmaal.

’s Middags ben ik ook nog bij een vriendin wezen buurten. De laatste tijd kwam ze steeds naar mij, dus het was wel weer eens tijd om naar haar te gaan. We hebben heerlijk 2 uurtjes zitten kletsen met een bakkie koffie en thee erbij.

Ja… gister was wel een 100% Natasja dag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *